7 razloga zašto barem jednom u životu na rejv moraš otići solo

clubbing-alone-Electronic-Beats_Berghain_1200x630

Jeste li probali?

Kada ste zadnji put i jeste li ikada rejvali solo? Možda vam se ovih 7 razloga zašto bi morao otići na rejv solo barem jednom u životu koje je sastavio i ilustrirao Electronic Beats na prvi pogled učine smiješnima, međutim, sigurni smo da će se mnogi od vas nakon čitanja odlučiti na ovakav potez!

1. Možeš proći kod izbacivača

clubbing-alone-Electronic-Beats_Bouncer-1240x710

U klubove kao što su About Blank, Griessmuehle ili Berghain gotovo je nemoguće ući, a šanse postaju još manje kada si s nekim u paru. Pred vratima tjeskoba raste, a kada te po tko zna koji put odbiju, krajnje je vrijeme da se odvažiš na izlazak sa samim sobom, na taj način imaš više šanse za ulazak u svjetske hramove rejva, a u slučaju da te ni tada ne puste barem nećeš krivicu svaljivati na frizure ili make up svojih prijatelja.

2. Možeš probati nove stvari

clubbing-alone-Electronic-Beats_New-Things-1240x710

Tvoje društvo forsira uvijek jedan te isti party, a jednostavno želiš promjenu. Odvoji se od krda i otiđi na post-terrorcore neo-trap rejv i obuci što god želiš. Budi sebičan i odvaži se na avanturu u nepoznato.

3. Upoznat ćeš nove ljude

clubbing-alone-Electronic-Beats_New-People-1240x710

Voliš svoje prijatelje, ali ponekada želiš izaći iz kolotečine i napravit pauzu od razgovora koje si čuo već tisuću puta. Odvaži se na izlazak sa samim sobom i upoznaj nove ljude, možda upoznaš novog najboljeg prijatelja.

4. Uštedjet ćeš novac

clubbing-alone-Electronic-Beats_Money-1240x710

Koliko ti se puta dogodilo da dođeš kući nakon maratonskog rejva i u šoku zaviruješ u svoj novčanik? Rejvanje s prijateljima je skup sport, to je tvoj novac, stoga je u redu da ga ponekad potrošiš isključivo na sebe!

5. Možeš ostati vani do kada te želiš

clubbing-alone-Electronic-Beats_Stay-Late-1240x710

Svi smo imali ovakvo iskustvo – tvoj prijatelj je malo van kontrole i forsira te (ili si primoran) da napustiš party prije vremena. Ovo je uistinu valjan razlog da izađeš u provod sam i ostaneš do kada želiš.

6. Neće te ometati u flertanju

clubbing-alone-Electronic-Beats_Romance-1240x710

Odlaziš u klub i počinješ s nekim razmjenjivati poglede i osmjehe, ali tada na scenu dolazi tvoj prijatelj i zaklanja ti pogled. Nakon kratkog vremena tvoja nesuđena žena započinje flert s nekim drugim, u najcrnijem scenariju s tvojim prijateljem. Otiđi u klub sam i ne dopusti da te itko ometa u akciji.

7. Osjećaš se dobro sam sa sobom

clubbing-alone-Electronic-Beats_Feeling-Good-1240x710

Odvaži se na solo izlazak i posveti se isključivo sebi, bit ćeš ponosan na takvu odluku. Ako staviš sebe u centar pažnje sve ostalo je nebitno. Navuci tenisice za rejv i dejtaj sam sa sobom!