Tomorrowland najavio zimsko izdanje na krovu Europe

Alpe-d'Huez_1_1200x630

"The hymn of the frozen lotus"

Najavivši temu “The Story of Planaxis”, Tomorrowland je kasnije prošle godine pozvao svoje fanove da se pridruže novoj fascinantnoj avanturi i otkriju veličanstveni novi svijet, a nakon podužeg teasanja putem društvenih medija dalo se naslutiti da se uz glavni festival još nešto dodatno kuha. Napokon je službeno, organizatori su najavili svoje prvo, zimsko izdanje u francuskim Alpama sljedeće godine i temuu “The hymn of the frozen lotus”.

“Iskreno smatramo da smo u Alpe d’Huezu pronašli idealnog partnera s kojim možemo ostvariti naš san: zimsko izdanje našeg festivala. Tomorrowland Winter obećava da će biti jedinstven u svim aspektima. Pozornice su razmještene diljem skijaškog područja, uključujući i najnoviju glavnu pozornicu na visini od 3300 m, line-up… I sve to u pejsažu iz bajke u francuskim Alpama. Ovo izdanje Tomorrowlanda stvorio je naš posvećeni mladi team u Antwerpenu, koji će imati stopostotnu kontrolu nad izvedbom. Nismo mogli ni zamisliti bolji način za proslaviti 15. godišnjicu s fanovima Tomorrowlanda, te ih nestrpljivo očekujemo u ovoj čarobnoj, zimskoj bajci.” – kazao je Michiel Beers, siva eminencija Tomorrowlanda.

Tomorrowland kani preuzeti cijelo skijalište, a 30 000 partijanera ujedno će biti i jedini stanovnici resorta, što će dodatno pridonijeti stvaranju magičnog iskustva. Festival će se održati od 13. do 15. ožujka 2019. godine, a 4-dnevnu karte možete nabaviti za 685 eura. Više informacija saznajte OVDJE.