PREMIERE: Vladimir Aćić i duboke vibracije za remiks Hibridove pesme “Sanjam”

Klubikon_premiere_Hibrid_Sanjam_Vladimir_Acic_Remix_1200x630

Hibrid za vlastiti Submarine Vibes najavljuje remiks EP debitantskog albuma "Izgubljeni" - Vladimir Aćić dostavlja deep tech verziju pesme "Sanjam"

Nakon što smo predstavili traku “Sanjam” sarajlije Hibrida s njegovog debitantskog albuma “Izgubljeni” koji je izdao za svoju etiketu Submarine Vibes / Podmornica, a koji reflektuje “osjećaj izgubljenosti u haosu današnjice, potragu za izlazom i rešenjem, te kritički osvrt na neke od loših navika sveta u kojem živimo”, sada premijerno predstavljamo i hibridni deep tech remiks Vladimira Aćića.

Vladimir Aćić važi za nezaobilaznu ličnost na regionalnoj elektronskoj sceni. Početak uspona u Vladinoj karijeri nastao je nakon nastupa na festivalu EXIT 2003. godine kada je njegov set od strane publike proglašen za najbolji te godine, ostavljajući iza sebe legende miksa Džefa Milsa i Pita Tonga, nakon kojeg su se dugo godina nizali brojni internacionalni uspesi. Ubrzo je postao miljenik i štićenik Uroša Umeka, krenuo je na turneje koje su ga odvele širom Evrope, te su usledila izdanja za prestižne etikete Analytic Trail, 1605, Sleaze, Italo Business, kao i srpsku etiketu Digitronica.

Iako je Vlada fokusiran na techno izdanja u poslednjem periodu, te je aktivan pod pseudonimom Avoid koji dobija sve više pažnje, ovog puta je hteo da napravi predah i da se posveti malo vremena laganijem zvuku. Za razliku od originala može se reći da je ovaj remiks ispravljen “kao šina”, odnosno da je dobio hipnotišuću 4×4 klupsku dinamiku koja dobro funkcioniše kako u malim tako i velikim klubovima, dok je atmosfera snova ostala gotovo nepromenjena. Pažljivo isproduciran bass asocira na dobro poznatu vožnju kojom je Aćić godinama privlačio publiku širom regiona, koja zvuči kao kompresovani tech house vibe sa primesama gumenih i električnih zvukova.

Remiks Vladimira Aćića pesme “Sanjam” dostupan je od 19. marta na remiks EP-u Hibridovog albuma “Izgubljeni” na kojem su svoj doprinos dali i Basheskia & Edward EQ, A Skitzo, Indigo, Jelly For The Babies, Euphorics, te Ivna Ji, a svoju verziju možete nabaviti OVDE.