Internet zajednica misli da je otkrila tko su tajni gosti Ultra festivala

Ultra-Music-Festival-2017_2_1200x630-min

Ultra najavila spektakl za 20. godišnjicu, špekulacije ne prestaju

Priča o tajnom izvođaču ili izvođačima na ovogodišnjem jubilarnom 20. Ultra Music Festivalu već se zahuktala nakon objave nove naslovne fotografije na Facebook stranici EDM zvijezda Sweedish House Mafie, no priča ide dalje.

Direkcija Ultra Festivala, koji će se održati od 23. do 25. ožujka u Bayfront Parku u Miamiju, proteklih par tjedana poslala je promotivne prišivke svim kupcima ulaznica. Kako tvrde korisnici Reedita, na njima su tragovi koji ukazuju na čak 3 tajna gosta koja bi trebala uveličati dvadeseti rođendan Ultra Festivala.

Špekulira se o tri imena: deadmau5, francuski dvojac Daft Punk i reunion EDM senzacije Sweedish House Mafie.

Svoj komentar oko novonastalog hypea dao je i CEO Ultra Worldwide Russell Faibisch: “Da, pripremamo nešto zaista veliko! Svake godine želimo iznenaditi naše fanove sa specijalnim nenajavljenim nastupima i iznenađenjima. Ali za dvadesetu obljetnicu, znali smo da moramo napraviti nešto veliko i jedinstveno što se može doživjeti samo na Ultri. Detalje još uvijek nećemo otkrivati. Jedino što mogu reći je očekujte neočekivano!”

Nakon ove izjave špekulacije Reeditovih korisnika i nisu toliko nevjerovatne, a koliko istine ima u tajnim porukama na prišivkama, prosudite sami.

Mind = blown. from UMF