Tinder za rejvere više je od aplikacije za dejtanje

Couple holding hands near tents at music festival

Radiate omogućuje i komunikaciju s festivalima i izvođačima

Philip Butler i Michael Tom lansirali su na tržište novu aplikaciju Radiate i svim dosadašnjim festivalskim aplikacijama bacili rukavicu u lice.

Premda je početna zamisao mladog dvojca bila napraviti aplikaciju za rejv dejtanje, Radiate sada predstavlja mnogo više. Naime, korištenje ove aplikacije omogućuje vam da se povezujete s drugim fanovima te da primate najnovije informacije od strane organizatora festivala, ali i da stupite u kontakt s izvođačima. Naravno, Radiate možete koristiti i za dejtanje.

Radiate-swipe-2

“Nakon što smo shvatili da život nije samo dejtanje, prilagodili smo Radiate i napravili aplikaciju koja ljudima daje slobodu, te da se povezuju na način koji njima odgovara.”

Ono što Radiate razlikuje od ostalih aplikacija njezina je društvena komponenta, koja uključuje više festivala. “Putem ove aplikacije možete postavljati pitanja i dobiti nefiltrirane, ljudske odgovore. Radiate možete prilagoditi svojim potrebama, u smislu ako želite dejtati, mi vam to olakšavamo. Putem drugih festivalskih aplikacija ne možete direktno pričati s drugim ljudima, budimo iskreni: Izbrišete je čim festival završi.”

Radiate-swipe-2

Aplikaciju možete skinuti OVDJE, a ukoliko slušate isključivo techno, onda je za vas idealna stranica Techno Dating, prva u svijetu namijenjena sparivanju srodnih techno duša.