Impresivni rekordi 20. Ultra Music Festivala

Ultra-Music-Festival-2018_1_1200x630

165 tisuća partijanera u Miamiju i 30 milijuna gledatelja za ekranima

Ultra Music Festival u Miamiju ove je godine monumentalno obilježio svoju jubilarnu, 20. godišnjicu postojanja, istovremeno oborivši niz rekorda.

Ovogodišnju Ultru na Floridi posjetilo je rekordnih 165 tisuća partijanera iz više od 60 država, a preko 30 milijuna ljudi pratilo je ovaj globalni festivalski fenomen putem video prijenosa, očekivano, #Ultra20 bio je i najpopularniji topic na društveni mrežama.

Ovogodišnje izdanje festivala u Miamiju obilježio i povratnički nastup Swedish House Mafije koji su se ponovno popeli na glavnu pozornicu Ultre, baš kao i 2013. godine kada su posljednji put nastupili zajedno.

Na lineupu za pamćenje našla su se imena kao što su Axwell Λ Ingrosso, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Armin van Buuren, Marshmello, David Guetta, Tiësto, Kaskade, Hardwell, Tchami x Malaa, Oliver Heldens, Empire of the Sun, Steve Aoki, Hot Since 82, Nic Fanciuli, Joseph Capriati, Adam Beyer, Pan-Pot, Maceo Plex, Jamie Jones, Stephan Bodzin, Vini Vici i Eric Prydz.

Podsjetimo da je povodom 20. obljetnice Ultre 1001 Tracklist složio kompilaciju deset najvrćenijih traka ovogodišnjeg Ultra Music Festivala.