Lažni policajci zaustavili party u klubu Pacha Ibiza, prijeti im zatvor

Pacha-Ibiza_go-go-police_05042018_1200x630

Prevarena publika počastila go-go plesače zviždukom

Mitski klub Pacha Ibiza 4. svibnja ušao je u novu sezonu s potpuno novim, modernim izgledom, ali party otvaranja nije prošao bez skandala.

Naime, kako prenosi El Mundo, dva go-go plesača obučena u policajce sa značkama i lisicama zaustavljali su promet prateći grupu VIP gostiju od obližnjeg Pacha Hotela sve do kluba, gdje su se pred 5 tisuća ljudi popeli na binu naredivši da se muzika ugasi. Nakon negodovanja i zvižduka gostiju, dva lažna policajca započela su svoj ples, a cijeli je čin oštro osudila grupa građana okupljena pod imenom EPIC.

“Ono što se dogodilo te noći zabrinjava nas”, kazali su iz EPIC-a. “Obično kada se netko preruši odmah primijetite, ali to se ovaj put nije dogodilo, stoga su svi na partiju vjerovali da su dva momka, za koja se ispostavilo da su go-go plesači, uistinu policajci.”

Cijelom događaju svjedočila su i dva prava policajca koja su incident prijavili gradskom vijeću, a prema zakonu osobe koje se lažno predstavljaju kao javni službenici mogu dobiti od jedne do tri godine zatvora.

Iz tvrtke Pacha Group navode da uniforme nisu bile službene, te da go-go plesači nisu imali značke i druge rekvizite, međutim, fotografije sugeriraju suprotno.

Pacha Ibiza preuredila se nakon 40 godina postojanja, a fotografije novog izgleda možete pogledati OVDJE.