Pogledajte trailer dokumentarnog filma “Studio 54”

Studio-54_3_1200x630

Dokumentarac "Studio 54" prati putovanja vlasnika kluba Iana Schragera i Stevea Rubella, kraljeva njujorškog noćnog života 70-ih

Nakon što je početkom godine na Sundance Film Festivalu premijerno prikazan dokumentarac o najvećem klubu svih vremena naziva “Studio 54”, sada je i službeno objavljen trailer, a premijerno će biti prikazan 15. lipnja.

“Studio 54 bio je epicentar hedonizma 70-ih, mjesto koje je redefiniralo pojam noćnog kluba, te postalo simbolom cijelog perioda. Danas, 39 godina nakon što se baršunasti konop po prvi put prebacio preko svetog praga kluba, ovaj dokumentarac priča istinitu priču o najvećem klubu svih vremena”, stoji u službenom sinopsisu.

Film “Studio 54” prati putovanja vlasnika kluba Iana Schragera i Stevea Rubella, kraljeva njujorškog noćnog života sedamdesetih. Režiju potpisuje Matt Tyrnauer, dok produkciju potpisuje duo John Battsek i Corey Reeser. Dokumentarac sadrži i nikada viđene snimke iz kluba i razgovore s vlasnicima kluba.

Podsjetimo da je nedavno izašla i fotoknjiga Studio 54 Iana Schragera, suosnivača ovog kultnog njujorškog kluba, u kojoj se nalaze mnoge zvijezde kao što su Michael Jackson, Grace Jones, Diana Ross i David Bowie.

Trailer možete pogledati OVDJE.