10 glazbenih festivala s najviše seksa

Burning-Man_girl_1

Stigli rezultati istraživanja o seksualnim aktivnostima na američkim festivalima

Tick Pick je napravio istraživanje o festivalskim seksualnim iskustvima na uzorku od 1000 ispitanika, a rezultati su nadasve “sexy”.

Naime, čak 33.6% ispitanih partijanera imalo je seksualno iskustvo na nekom od festivala, a Electric Forest Festival u Michiganu zauzeo je tron kao event koji najviše budi nagon za spolnim odnosima. Među omiljenim festivalima za razvrat tu su još Bonnaroo, Burning Man i Ultra.

“Bio sam s djevojkom koju sam upravo sreo, a s kojom sam to obavio u doggy stilu u backstageu za vrijeme koncerta”, izjavio je 28-godišnji posjetitelj festivala. Čini se da sveopća euforija koja vlada na velikim okupljanjima u kombinaciji s raznoraznim supstancama uvelike podiže razinu feromona i budi želju za izmjenama tjelesnih tekućina.

“Najbolje mjesto na kojem sam se seksao je mreža za ležanje koja je visjela ispod pozornice na Bassnectaru. Bas pojačava užitak.” – kazao je 45-godišnji partijaner.

U nastavku provjerite na kojim festivalima sve pršti od oralnog seksa te koje su omiljene festivalske seks poze.

Tick-Pick_Top-Music-Festivals-for-Sex Tick-Pick_Top-Music-Festivals-for-Oral Tick-Pick_Top-Locations-For-Sex Tick-Pick_Preferred-Sexual-Position