PREMIERE: DJ Jock vraća se na Phobiq u melanholičnom big room izdanju

Klubikon_permiere_DJ_Jock_Ravaged_Fields_1200x630

Epski EP "The Binding of The Fenrir" vodi na mračno putovanje

Splićanin u usponu, DJ Jock, vraća se na Phobiq sa svojim novim EP-om “The Binding of The Fenrir”, gde nastavlja sa produkcijom mračnog tehna, te isporučuje tri nove trake “The Binding of The Fenrir”, “Catacombs” i “Ravaged Fields”, od kojih potonju premijerno predstavljamo u nastavku.

Mladi techno producent i DJ Stipe Škokić dolazi iz Splita i niže uspeh za uspeom od kad je izdao “Chicas” koji je odzvanjao najvećim svetskim pozornicama Tomorrolwanda, Awakeningsa, Space Ibize, Electrobeacha i EXIT-a. Prošlo je tri godine od kada smo sa njim radili prvi intervju, a nedavno smo popričali sa njim o trenutnom stanju i usponima u njegovom životu i poslušali šta nam je spremio u 127. Klubikon Podcastu.

Nakon što je nedavno je nastupio na Sea Star Festivalu u Umagu, najavljen je njegov prvi nastup na Exit Festivalu, Redovno izdaje za etikete kao što su Phobiq, Intec Digital i Pornographic, a njegovu produkciju konstantno vrte velika imena kao što su Adam Beyer, Ilario Alicante, Joseph Capriati, Carl Cox, Cristian Varela i mnogi drugi. U nastavku predstavljamo njegovu novu traku “Ravaged Fields”.

“Ravaged Fields” je big room tehno traka sa mračnim epskim momentima i distorzičnim melodijama koje zajedno sa prigušenim trens padovima i kotrljajućom kišom snerova vode na melanholično putovanje.

“The Binding of The Fenrir” EP izlazi 8. juna na Phobic etiketi, a možete ga nabaviti OVDE.