Bonnaroo uspješno uklanja sve mrlje od blata, prašine, fekalija i alkohola

Bonnaroo-Entrance_1200x630

Vaše prljavo rublje besplatno pere i pegla marljivo osoblje festival

Prije odlaska na ljetne festivale većina nas napravi istu grešku dok pakiramo kofere: “Da, ovo bi trebalo biti dovoljno odjeće za cijeli festival!” I naravno, nikada ne bude, te nam za vrijeme festivalskih avantura uvijek nedostaje komad čiste odjeće.

Ovogodišnje izdanje Bonnaroo festivala rješava problem svojim posjetiteljima tako što će podignuti 335 metara kvadrata veliku praonicu rublja.

Praonica pod nazivom LaundROO Lounge omogućava posjetiteljima da ostave svoju prljavu odjeću, koja će ih nakon par sati dočekati čista i ispeglana – potpuno besplatno. Za one koji su pak nestrpljivi i ne mogu dočekati pranje i peglanje, Bonnaroo pruža mogućnost zamijene prljave odjeće za neke od 2500 odjevnih artikala iz second hand shopa.

Osim praonice, LaundROO Lounge sadrži klimatizirane prostorije, punionicu za mobitele te nekoliko igračkih konzola spojenih na ogromne televizore.

Bonnaroo festival održava se od 7. do 10. lipnja u američkom gradu Manchesteru u saveznoj državi Tennessee, a na njemu nastupaju imena kao što su Rüfüs Du Sol, Alison Wonderland, Midland, Nile Rodgers & Chic, Carnage, Bassnectar, The Killers, The Glitch Mob, Hippie Sabotage te mnogi drugi.