PREMIERE: RanchaTek plasira rejv nostalgiju za etiketu Fatime Hajji

"Rave On", prvi EP srpskog producenta za Silver M, izlazi 18. juna

Fatima Haji u novom izdanju za svoju etiketu Silver M predstavlja srpskog producenta i DJ-a, RanchaTek-a i njegov novi EP – “Rave On”! Talentovani Srbin se vratio sa ekskluzivnim EP-om na kojem je spremio tri nove trake – naslovnu “Rave On”, te “No Djani, No Parti” i “Experience”. Udarni techno otkucaji, rezanje sintetičkih melodija, iskrivljeni vokalni uzorci i sjajan esid možete očetivati u novom izdanju RanchaTek-a za Silver M.

RanchaTek je poznat po svom jedinstvenom techno i tech house zvuku, te je potpisao numere za istaknute etikete Toolroom, Music Therapy, Interlink, Pornographic Recordings, Unity i Nervous među brojnim ostalim. Njegovu muziku uvrstili su u svoje setove vodeći DJ-evi elektronske scene Umek, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela i Adam Beyer, dok je imao zadovoljstvo da nastupa u gotovo svim glavnim noćnim klubovima u Srbiji, kao i Bugarskoj, Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj, Holandiji i Brazilu. Saznajte više o njemu u razgovoru koji smo sa njim vodili, dok vam u nastavku predstavljamo premijeru naslovne trake “Rave On”.

“Rave On” od početka puni atmosferu big room techno kickom i razlivenim melanholičnim sintovima, dok priču dopunjuju iscekane sintetičke melodije visokog pitcha i nostalgični vokali.

“Rave On” izlazi za etiketu Fatime Hajji, Silver M, a dostupan je na Beatport-u od 18. juna, kao i na svim ostalim platformama dve nedelje kasnije.