17-godišnjak u bolovima preminuo od ecstasy tableta u Beogradu

Ecstasy-Elephant_1200

Jovan Paunović pronađen je ove nedjelje ispred jednog beogradskog splava kako leži u bunilu i velikim bolovima

Beogradski noćni život ove je nedjelje obilježila tragična smrt maloljetne osobe koja je preminula na Vojnomedicinskoj akademiji od posljedica konzumiranja prekomjerne količine ekstazi tableta.

Naime, 17-godišnji Jovan Paunović pronađen je ove nedjelje ispred jednog beogradskog splava kako leži u bunilu i velikim bolovima, a koji je usprkos nastojanjima prolaznika da mu pomognu i intervenciji hitne pomoći podlegao smrtonosnoj količini ilegalnih supstanci.

“Bilo je oko 5.10 ujutro, znam sigurno, jer sam upravo tada poslala mami poruku da krećem prema kući. Zatekli smo momka na zemlji, kako se grči, trese, ima napad”, izjavila je za Blic jedna od svjedokinja koja je pokušala pomoći nesretnom mladiću.

“U tom trenutku se ispred nas stvorio drugi mladić koji nam je samo rekao ime, prezime i godine mladića koji je bio na zemlji” izjavila je, dodavši da je nakon toga mladić koji je očito dobro poznavao žrtvu jednostavno pobjegao.

Svjedokinja navodi da su prvu pomoć pozivali više puta tog jutra, a za njihovu reakciju bilo je potrebno više od pola sata, međutim, iz Hitne pomoći navode da su na teren stigli svega 13 minuta nakon poziva.

Saznaje se da je u krvi mladića pronađena količina ekstazija pet puta veća od smrtonosne, što kod njegove obitelji budi određene sumnje. Prema nekim izjavama, Paunović je iste večeri bio žrtvom fizičkog obračuna, a istražni postupak je u tijeku.