VIDEO: Tale Of Us nastupili na pariškom aerodromu Charles de Gaulle

Tale-Of-Us_Charles-de-Gaulle-Paris_Cercle_1200x630

Epskim nastupom talijanski duo je proslavio kinematografiju, avijaciju i muziku

Platforma Cercle, CNC i Paris Airport udružila su snage kako bi 2. srpnja nastupom talijanskog dua Tale Of Us proslavili kinematografiju, avijaciju i muziku.

Cercle je upravo iz tog razloga pripremio još jedan nastup za pamćenje, ovog puta ni manje ni više nego na aerodromu Charles de Gaulle, čemu je prethodila projekcija animiranog filma Porco Rosso Hayaoa Miyazakija.

Tale Of Us su se tako pridružili probranim imenima koji su nastupili za Cercle na jedinstvenim lokacijama diljem svijeta, od kojih izdvajamo nastupe Martina Stimminga na najstarijem francuskom svjetioniku i čarobnjaka Solomuna, koji je publiku zapalio u rimskom kazalištu u Orangeu iz 1. stoljeća zaštićenom od strane UNESCO-a, te Kölschov DJ set na 2. katu Eiffelovog tornja.

Tale Of Us uskoro možete uhvatiti u Novom Sadu na Exit Festivalu koji se održava od 12. do 15. srpnja. Za vjerne čitatelje Klubikon je pripremio značajan popust na festivalske ulaznice koje možete kupiti OVDJE po cijeni od 48,75 €, a sve što trebate napraviti je prilikom kupnje upisati kod KEXIT18.