EXIT predstavio novi izgled glavne pozornice i Dance Arene

EXIT-2018-Dance-Arena-design_1200

Cijelu opremu u Novi Sad doprema 20 šlepera

EXIT festival ove je godine odlučio podignuti kvalitetu produkcije na impresivnu razinu. Tako će glavna pozornica obilovati LED ekranima, modernim rasvjetnim uređajima i scenskim efektima, dok će bina mts Dance Arene nositi 1142 atraktivno raspoređena LED panela, 7 najsuvremenijih lasera, te 468 LED tuba nove generacije – čak triput više nego prošle godine, a bit će široka 59 i visoka 18 metara.

MAIN STAGE

EXIT-2018-Main-Stage-design_1200

DANCE ARENA

EXIT-2018-Dance-Arena-design_1200

VJ genijalci iz lisabonskog vizualnog studija DubLab i ove godine dolaze na EXIT, nakon što su odradili festivale kao što su Awakenings, Time Warp i Kappa Futur, a zvuk će nositi besprijekorni Meyer MILO sistem sa 110 zvučnih kutija. Cijelu opremu u Novi Sad doprema preko 20 šlepera.

EXIT festival se ove godine održava od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a nastupaju Migos, David Guetta, Grace Jones, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Joseph Capriati, Helena Hauff, Tale Of Us i mnogi drugi.

Klubikon je za vjerne čitatelje pripremio značajan popust na festivalske ulaznice koje možete kupiti OVDJE po cijeni od 48,75 eura, a sve što trebate napraviti je prilikom kupnje upisati kod KEXIT18. Požurite, jer ostalo je svega nekoliko ulaznica!