Jackmaster divljao pod teškim utjecajem droga, pa se javno pokajao

Jackmaster_by_Carys-Huws_1200

Škotski DJ odlučio okrenuti novu stranicu u svom životu

DJ Jackmaster javno se pokajao zbog neprimjerenog ponašanja za vrijeme ovogodišnjeg Love Saves The Day festivala u svibnju, obećavši da takve stvari neće raditi u budućnosti.

Premda nam detalji ispada škotskog glazbenika nisu poznati, čini se da je Jackmaster ovog puta dobrano pretjerao Naime, javnu ispriku objavio je putem svog službenog Facebook profila, a tisuće fanova podržalo je posramljenog umjetnika koji je odlučio okrenuti novu stranicu u životu.

U Facebook objavi navodi da biti pod utjecajem droga nikako ne može biti opravdanje za naše ponašanje, a podržala ga je i kolegica Peggy Gou. Objavu škotskog DJ-a prenosimo u cijelosti.

“Vjerujem u jednakost i u odnošenje prema ljudima s poštovanjem. Iz tog razloga želim se duboko i javno ispričati za svoja djela i ponašanje za vrijeme ovogodišnjeg Love Saves The Day festivala.

Ponašao sam se krajnje neprimjereno i uvredljivo prema osoblju festivala, oštetio sam i opremu dok sam bio pod utjecajem psihoaktivnih supstanci. Premda ne prepoznajem osobu koja mi se obratila, preuzimam punu odgovornost za moje ponašanje, kao i na posljedice mog ponašanja na sve prisutne – žao mi je.

Koliko god to nije bilo u skladu s mojim karakterom: substance su naš osobni izbor, a ne izlika. Već sam napravio ključne promjene u životnom stilu, a tako ću i nastaviti. Posljednjih nekoliko tjedana učinio sam sve što je bilo u mojoj moći da se direktno suočim s posljedicama mog ponašanja, te da se osobno ispričam onima koji su bili uključeni. Ova objava služit će kao podsjetnik da moje ponašanje nije bilo prihvatljivo, te da trebamo artikulirati probleme na drugim eventovima i glazbenoj industriji.

Cijenim profesionalnost Love Saves the Day festivala koji se čvrsto zauzeo za svoje osoblje, istovremeno pokazujući razumijevanje”.