VIDEO: Tomorrowland otkrio čarobnu lokaciju svog prvog zimskog izdanja

Alpe-d'Huez_1_1200x630

"The hymn of the frozen lotus" u srcu francuskih alpa za 30 tisuća ljudi

Tomorrowland ne prestaje bildati atmosferu nestrpljivog iščekivanja svojega prvog Tomorrowland Winter izdanja, najavljenog za početak ožujka sljedeće godine u francuskim Alpama. Kako bi zainteresirane dodatno uzbudili, a neodlučne definitivno slomili za dolazak, organizatori su izbacili trailer koji oslikava što će se sve moći doživjeti na prekrasnoj lokaciji Alpe d’Hueza.

Uz očaravajuće snimke skijališta koje će biti domaćin cjelokupne čarolije, trailer donosi i kadrove veličanstvenih prethodnih izdanja festivala, vješto ih spajajući u jedinstven paket izazivanja zazubica. Prepoznatljiv sveprisutni narator još jednom poziva na nesvakidašnje avanture otkrivanja sebe na neuobičajenim stazama, ovaj put uokvirene službenom temom “The hymn of the frozen lotus”, pa svoju otpornost na mamce koje Tomorrowland baca gledajući trailer provjerite sami.

Tomorrowland planira preuzeti cijelo skijalište, a 30 tisuća partijanera će u vrijeme održavanja festivala ujedno biti i jedini stanovnici resorta, što će dodatno pridonijeti stvaranju čarobnog iskustva. Festival će se održati od 9. do 16. ožujka 2019. godine.