Ultra festival predstavlja svoju kriptovalutu Ultra Coin

Ultra-Taiwan_1_1200x630

Budućnost je izgleda već tu, Ultra Taiwan prvi je festival na kojem će se plaćati kriptovalutama

Ultra Music Festival će u partnerstvu s blockchain terminalom Pundi X na svojem skorašnjem izdanju u Tajvanu 8. i 9. rujna predstaviti plaćanje kriptovalutom Ultra Coin. Očekivanih 30 tisuća partijanera sve će usluge moći plaćati isključivo na taj način što ovaj potez čini jednim od najambicioznijih u rastućem i većini još uvijek novom svijetu kriptovaluta.

Suosnivač i CEO Pundi X-a Zac Cheah od ovog pothvata očekuje jedino uspjeh: “Iako posljednjih godina svjedočimo rastu korištenja blockchain tehnologije u različitim transakcijama, još uvijek se dvoji u mogućnost njezina korištenja za plaćanje u stvarnom svijetu. Te će dvojbe uskoro biti odbačene kada 30 tisuća posjetitelja ovogodišnje Ultre Taiwan piće, hranu i suvenire bude plaćalo tehnologijom Pundi X-a. Ponosni smo što na blockchainu temeljen način plaćanja premijerno donosimo na jedan veliki festival.”

Ultra Taiwan se održava u Taipeiju u parku Dajia Riverside, a među brojnim izvođačima ističu se DJ Snake, Alan Walker, Tchami x Malaa, Steve Angello, NGHTMRE & Slander i Galantis.