Snoop Dogg izbacio kuharicu koja nudi rješenja za napušenu glad

Snoop-Dogg_1_1200x630

Vječno napušen reper Snoop Dogg sigurno zna

Slušajući posljednjih godina albume koje je nastavio izbacivati na redovitoj bazi, često se znalo učiniti kako je koncentracija legendarnog Snoop Dogga već odavno preusmjerena na nešto drugo osim repanja (i rekreativnog reggae deejayanja i toastanja pod imenom Snoop Lion). Naravno, ako je išta sposobnosti koncentracije uopće preostalo u tom vječno napušenom mozgu.

Knjiga koju će Chronicle Books objaviti 23. listopada pokazuje čemu se to Snoop zapravo posvetio još otkako je s Marthom Stewart na kanalu VH1 počeo voditi za nagradu Emmy nominiranu emisiju “Martha And Snoop’s Potluck Dinner Party”. Da, Snoop Dogg izgleda postaje full-time kuhar, a što je kuhar bez svoje kuharice? “From Crook To Cook” (od propalice do kuhara) na svoje 192 stranice sadrži 50 ekskluzivnih Snoopovih recepata koji će pružanjem odgovora na pitanje što jesti kad si nadimljen svakog entuzijasta kanabisa spasiti od olinjalih brzopoteznih rješenja u vidu grickalica ili brze hrane.

Ako itko zna što valja jesti za utažiti glad izazvanu utjecajem marihuane, onda je to zasigurno Snoop, jer on valjda nikad i ne jede a da nije napušen. Međutim, ni jedan od kuharici priloženih recepata u sebi ne sadrži ni trunčice kanabisa, nego se kreću u rasponu od onoga što možete dobiti tek u najfinijim restoranima (npr. jastog termidor) do studentskih klasika kao što su makaroni sa sirom. Uz njih, “From Crook To Cook” sadrži i bonus materijal Snoopovih anegdota i fotografija te savjeta kako zabaviti goste nakon što se obroci pripreme.

Snoop-Dogg_From-Crook-To-Cook

Kuharicu možete nabaviti OVDJE. Dobar tek!