Nina Kraviz dizajnirala novu kolekciju naočala za Ray-Ban

Nina-Kraviz_Ray-Ban_1_1200x630

Ruska techno zvijezda najnovija je umjetnica koju legendarni brend ugošćuje u svojoj seriji Feel Your Beat

Nina Kraviz ostvarila je suradnju s legendarnim brendom naočala Ray-Ban, ali ne tako što je eventualno puštala plesne trake na kakvom luksuznom korporativnom partyju ili na predstavljanju njegove nove kolekcije. Novu je kolekciju, zapravo, dizajnirala ona sama, postavši za sad posljednja zvijezda koju je Ray-Ban ugostio u svojoj specijalnoj ediciji Feel Your Beat. Među muzičarima koji su to napravili prije nje su recimo i The Martinez Brothers.

Nina-Kraviz_Ray-Ban_4_1200

Ninin ekskluzivni doprinos onaj je dvostruke prilagodbe tvrtkina klasičnog cat-eye okvira, prvi put predstavljenog još ludih šezdesetih godina prošlog stoljeća. “Ray-Ban već dugo nije proizvodio cat-eye, ali ja sam inzistirala na tome da ga naša suradnja iskoristi jer je to moj omiljeni tip okvira”, kazala je Kraviz za Dazed. Uz njezine prilagodbe okvira iz serija Eye Green i Orange Safari, svi budući Ray-Banovi cat-eye okviri nosit će ime Nina, upravo po njoj.

Nina-Kraviz_Ray-Ban_3_1200

Kada ne dizajnira naočale, producentica upravo radi na svojem drugom albumu te uređuje projekt remiksa pjesama indie heroine St. Vincent. Nininu minikolekciju naočala možete nabaviti na službenom sajtu kultnog proizvođača.

Nina-Kraviz_Ray-Ban_2_1200