Carl Cox predstavio ekipu s kojom gradi novi Space na Ibizi

Space-Ibiza-night_1_1200x630

Informacije o novoj etapi kluba Space Ibiza za sada su tajnovite, ali najavljuju se uzbudljive novosti

“Izgubio sam dom i sada moram sagraditi novi”, prošlog je mjeseca legendarni Carl Cox najavio kako se ne miri s odlaskom slavnog kluba Space na Ibizi u vječna lovišta. A da to nisu bile samo puste sanje potvrdila je friška objava sastava menadžersko-organizacijskog tima koji će zajedno s Coxom stvoriti novi Space.

Osnivač Pepe Rosello, generalni direktor Juan Arenas, promotor Dave Browning i sam Carl Cox dali su naslutiti kako će narednih mjeseci na redovitoj bazi izbacivati velike najave i uzbudljive vijesti. Još se ne zna kada će novi klub i gdje biti otvoren, ali to vjerojatno neće biti na njegovoj staroj lokaciji Playe D’en Bossa. “Otići ćemo na potpuno novo mjesto s potpuno novim konceptom, ali ideja je to učiniti s istim ljudima koji su izgradili Space i s ljudima koji me žele poduprijeti u potrazi za kreiranjem novog Spacea na Bijelom Otoku”, kaže Cox.

Pepe-Rosello-Carl-Cox-Dave-Browning-Juan-Arenas-new-Space-Ibiza_1

Prije zatvaranja originalnog Space u listopadu 2016. godine, Carl je u njemu bio rezident punih 15 godina pa je bilo logično da je pozdravni nastup bio pretvorio u spektakl kakav se rijetko doživi. Kakvo li će tek biti ponovno otvaranje!