VIDEO: Kiša na rijeci Hudson, Maceo Plex i pogled na New York

Hudson-River-New-York-2018_Cercle_Maceo-Plex__1200x630

Maceo Plex bio je kapetan krstarenja rijekom Hudson oko New Yorka, a sve je uživo prenosio Cercle Music

Jedan od najhvaljenijih producenata i DJ-eva svjetske techno scene Maceo Plex odsvirao je vrlo poseban set za francusku kompaniju Cercle Music, koja ne prestaje iznenađivati publiku organiziranjem nesvakidašnjih i ekskluzivnih setova. Maceo Plex na njezinu je zasad posljednjem eventu vrtio na brodu koji je goste vozio rijekom Hudson u američkoj saveznoj državi New York.

Platforma Cercle Music posvećena je promoviranju najbolje elektroničke muzike i najljepših lokacija diljem svijeta, a svaki show koji organizira odvija se na nekom neuobičajenom i prelijepom mjestu, najčešće u njezinoj domicilnoj Francuskoj. Ali ne isključivo, kako se može vidjeti i iz ovog slučaja koji je, kao i svaki Cercleov spektakl dosad, bio prenošen uživo na Facebooku ove platforme te je neposredno nakon svog završetka uploadan i na njezinu YouTube stranicu.

Neki od majstora koji su nastupili na ranijim Cercleovim eventima bili su i Carl Cox, koji je svirao pred francuskim srednjovjekovnim dvorcem; zatim Solomun, koji je nastupio u rimskom kazalištu iz 1. stoljeća; ili Stimming, koji je za svoj party prostor dobio stari svjetionik. Možda i najekskluzivniji venue imao je Kölsch nastupivši na vrtoglavoj visini od 120 metara, na Eiffelovom tornju.