Marihuanu možete zamotati i u ružine latice, evo kako

rose-blunt_1200x630

Ako već i nismo dobili mnoge stvari koje su nam obećavali znanstveno-fantastični filmovi ne možemo reći da se napredak čovječanstva ne primjećuje u pogledu inovacija na umalo pa svakodnevnoj bazi. No ovakvu revoluciju zaista nitko nije mogao očekivati: umjesto od rizli, jointi su se počeli raditi od – pripremite se i duboko udahnite – latica ruže. Da, latica ruže!

Sve je počelo kada je korisnica Twittera @simple_sasha objavila video o bluntu umotanom u ružine latice koji je izazvao golemo zanimanje zainteresiranih te su uslijedila brojna pitanja. Primarna zabrinutost ticala se sigurnosti, a previše nije zaostajao ni interes za okusom. Konsenzualni zaključak kako pušenje samo po sebi nije najzdravija stvar na svijetu donekle je umirio sumnje, dodatno odagnate tvrdnjom da je ono štogod se već puši onda svakako bolje zamotati u nešto prirodno, kao što su latice cvijeća.

Proces nije pretjerano zahtjevan: prvo tri latice stavite u pećnicu na desetak sekundi, nakon čega ćete primijetiti da su pomalo potamnjele. Zaližite im krajeve kako biste ih spojili te ih vratite u pećnicu na dodatnih desetak sekundi. Dvije minute pošto ih izvadite, u njih položite svoj izbor marihuane, duhana ili čega već drugog, te sve skupa zamotajte na klasičan način.

Uživajte!