Glastonbury se bez najave izvođača rasprodao u 37 minuta

Glastonbury-2017_1_1200x630

Nakon godine pauze legendarni festival Glastonbury rasprodao 135 tisuća ulaznica u 37 minuta

Nakon što se ove godine nije održao, kako bi se u sklopu takozvane fallow godine okolišu, stanovnicima koji žive oko lokacije i organizatorima samima omogućilo vrijeme za odmor i rekuperaciju, kultni britanski festival Glastonbury vraća se u lipnju sljedeće godine. Odnosno, već se itekako vratio, jer je cjelokupni kontingent od oko 135 tisuća ulaznica rasprodan u samo 37 minuta!

Koga su se to oduševljeni posjetitelji toliko zaželjeli da nisu htjeli propustiti priliku za masovnim koncertnim užitkom? Pa zapravo nikoga konkretno! Naime, Glastonbury 2019 se rasprodao a da uopće nije najavio ne samo headlinere nego ni jednog jedinog izvođača koji će dogodine zasvirati u Piltonu u Somersetu.

Ulaznice su u prodaju bile puštene u nedjelju 7. listopada u 9 sati ujutro, a svatko tko ih je pokušao kupiti iza 9:37 mogao se samo uhvatiti za glavu jer su sve odletjele kao da su se dijelile besplatno. Sve šanse za nabavku željenih propusnica ipak nisu nestale jer je organizirana preprodaja najavljena za travanj sljedeće godine. Tad budite brži!

Inače, Glastonbury je početkom ove godine potpuno zabranio unošenja plastičnih boca od 2019. godine.