VIDEO: Nina Kraviz se penje na Eiffelov toranj

Na drugom katu simbola Pariza nastupaju Nina Kraviz, Traumer i Molly, a za video prijenos uživo pobrinula se Cercle ekipa

Danas, u ponedjeljak 15. listopada, slavna ruska DJ-ica i producentica Nina Kraviz na prvome će katu Eiffelova tornja održati specijalni set. Naravno, riječ je o još jednom originalnom eventu u organizaciji platforme Cercle Music, posvećene promoviranju najbolje elektroničke muzike i najljepših lokacija diljem svijeta, kojoj se svaki show koji organizira odvija na nekom neuobičajenom i prelijepom mjestu, najčešće u njezinoj domicilnoj Francuskoj.

Sada je red na Ninu koja će svoju zaraznu energiju i hipnotički ples širiti u atmosferi idiličnog zalaska sunca u francuskoj metropoli, a prije i nakon nje nastupati će Molly i Traumer. Broj sretnika ograničen je na 500, ali će se cijeli program, kako je to već uobičajeno, prenositi uživo preko Cercleove Facebook stranice te će naknadno biti uploadan i na njezin YouTube profil. Nakon muzike, slijedi razgovor – Nina će poslije nastupa odgovarati na pitanja slušatelja, bilo onih prisutnih na licu mjesta ili onih koji će sve pratiti u nastavku:

Ovo nije prvi set koji je Cercle organizirao na kultnoj pariškoj građevini, jer je prije skoro točno godinu dana, točnije 16. listopada prošle godine, Kölsch vrtio sa 120 metara visokoga drugog kata starog Eiffela. Nina će se, doduše, popeti kat manje, ali užitak neće biti nimalo smanjen. Neki od ostalih majstora koji su nastupili na ranijim Cercleovim eventima bili su i Carl Cox, koji je svirao pred francuskim srednjovjekovnim dvorcem; zatim Solomun, koji je nastupio u rimskom kazalištu iz 1. stoljeća; ili Stimming, koji je za svoj party prostor dobio stari svjetionik, a Maceo Plex nakratko je postao i kapetan broda.