Sve što je Aphex Twin objavio za Warp možete slušati besplatno

Aphex-Twin_3_1200x630

Jednim klikom do više od 25 izdanja

Kompletna diskografija Aphex Twina objavljena za kultnu diskografsku etiketu Warp odnedavno je dostupna za streamanje bez ikakve naknade, uključujući i nekoliko dosad nikad objavljenih traka, pa će ova vijest vjerojatno zainteresirati i kompletiste koji ionako kupuju sve što ovaj majstor izbaci.

Pravim imenom Richard D. James, Aphex Twin je jedna od perjanica izdavačke kuće iz Sheffielda još od sredine devedesetih godina prošlog stoljeća pa ne čudi da se u ovoj bogatoj ponudi nalazi više od 25 izdanja. Možda preferirate tvrde kopije, ali labelov online dućan sada je svakako najpreglednije mjesto za pretraživanje ovoga sjajnog i vrlo utjecajnog opusa.

Trake se mogu preslušavati kronološkim, abecednim ili potpuno nasumičnim redom, a ako ih želite downloadati i pohraniti na svoje uređaje to – naravno, za pare – možete učiniti u nekoliko različitih formata. U sve je uključen i njegov zasad posljednji EP “Collapse”, za koji neki fanovi tvrde kako je jednako dobar kao i radovi koje je izbacivao u vrijeme najveće produktivnosti i originalnosti.