Surgeon isporučio oštru techno energiju za 200. Dekmantel Podcast

Surgeon_Boiler-Room_1200x630

Kirurški precizno umiksana muzika izvođača kao što su Juan Atkins, Donato Dozzy, Aphex Twin, Oscar Mulero i James Ruskin

Kroz svojih prethodnih 199 izdanja, podcast amsterdamskog kolektiva Dekmantel dokazao se kao jedna od najuzbudljivijih i najzanimljivijih edicija kvalitetnih mixeva na svijetu. Bilo da je riječ o etabliranim svjetskim zvijezdama ili talentiranim nadolazećim majstorima budućnosti, kao da su se za Dekmantel svi DJ-evi itekako spremni pomučiti i iskazati još malo više, čineći svako pojedino izdanje umalo pa obaveznim za slušanje.

Naravno da se takva brižno uređivana serija ne bi zezala sa svojim nesvakidašnjim jubilejom pa je za proslavu 200. izdanja pozvan nitko drugi do li legendarni Surgeon, pravim imenom Anthony Child. Otkako se afirmirao na proslavljenoj sceni Birminghama devedesetih godina prošlog stoljeća, neprestanom je inovacijom i prihvaćanjem novih stilova i trendova posljednjih više od 20 godina karijere proveo kao jedan od najcjenjenijih producenata u igri.

Svoju oštru techno energiju perfektno je kanalizirao u više od dva sata mixa za Dekmantel, u koja je ubacio i trake izvođača kao što su Juan Atkins, Donato Dozzy, Aphex Twin, Oscar Mulero ili James Ruskin, a što sve skupa možete i morate poslušati u nastavku.