Aphex Twin i Rubber Johnny inspirirali novu kolekciju odjeće

Aphex-Twin-Rubber-Johnny-Chihuahua_1200x630

Chris Cunningham, autor kultnih videospotova britanskog umjetnika, u suradnji s brendom Supreme isporučio kolekciju majica

Američki odjevni brend primarno namijenjen skejterima Supreme i britanski umjetnik Chris Cunningham, autor ikoničkih videospotova za kultne trake “Come To Daddy” i “Windowlicker”, ujedinili su se u kreaciji kolekcije inspirirane Rubber Johnnyjem. Naravno, riječ je o naslovnom liku istoimene trake Aphex Twina te njezina bizarnog i uznemirujućeg spota.

Kolekcija se sastoji od kratkih majica i hoodieja na kojima se nalaze motivi i kadrovi spomenutog spota, a osim u dućanima u svjetskim metropolama kao što su London, Pariz, Los Angeles ili New York, od 8. se studenog može nabaviti i online. Za više detalja posjetite Supremeov sajt, a u nastavku pogledajte fotografije.

Aphex-Twin-Rubber-Johnny_1_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_2_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_3_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_4_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_5_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_6_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_7_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_8_Chris-Cunningham_Supreme Aphex-Twin-Rubber-Johnny_9_Chris-Cunningham_Supreme

Inače, kompletna muzika Aphex Twina objavljena za kultnu etiketu Warp odnedavno je službeno dostupna za slušanje bez ikakve naknade.