“Breaking Bad” priča se nastavlja, snima se film

Breaking-Bad_2_1200x630

Šuška se da iza svega stoji autor serije Vince Gilligan te da snimanje počinje ovih dana u Novom Meksiku

Dobro obaviješteni izvori za The Hollywood Reporter su otkrili kako nas uskoro očekuje cjelovečernji film temeljen na radnji i likovima kultne serije “Breaking Bad”, a na čelu je projekta navodno originalni autor Vince Gilligan, koji će za njega napisati scenarij, producirati ga i možda čak i režirati.

Još nije poznato radi li se o projektu namijenjenom kinima ili televizijskom programu, a brižno se kriju i detalji o tome koji će sve glumci u njemu sudjelovati pa još uvijek ne znamo hoćemo li se opet imati prilike družiti s legendama Bryanom Cranstonom i Aaronom Paulom. Nije poznato ni hoće li se radnja nastavljati na epsko finale serije prikazano 2013. godine ili će se po uzoru na megauspješni prequel “Better Call Saul” usredotočiti na događaje koji su prethodili zbivanjima u njoj.

Ipak, postoji jedan mali hint jer se navodi kako će priča pratiti bijeg kidnapiranog čovjeka i njegovu potragu za slobodom. Produkcija bi, prema izvorima, trebala početi ovog mjeseca u Novom Meksiku, a film se snima pod radnim naslovom “Greenbrier”, što je možda samo obmana javnosti. Kako bilo da bilo, i najmanji nagovještaj ičega vezanog za jednu od najboljih serija svih vremena u nama svakako izaziva uzbuđenje.

A i sama nam je serija u nekoliko navrata pokazala da tamo gdje ima dima doista ima i vatre.