Ambasada Gavioli najavljuje novu eru, na 23. rođendan dolaze Tale Of Us

Tale-Of-Us_2017_1200x630

Svijetla se opet pale 8. prosinca

Nakon što su nas novi vlasnici kultnoga slovenskoga kluba Ambasada Gavioli prije dva mjeseca razveselili Facebook postom kojim su najavili njegovo ponovno otvaranje, sada su to učinili ponovno, službenom objavom na Facebooku o novim detaljima vezanima za funkcioniranje obljubljenoga kluba te najavom kako će mu 8. prosinca na 23. rođendanu nastupiti sjajni talijanski dvojac Tale Of Us.

Podsjetimo, kultni je klub svoja vrata zatvorio na samom početku tekuće godine jer je zemljište na kojem se nalazi vlasnik namjerio staviti na aukciju. Bila je to vijest koja brojnim obožavateljima jedinstvene atmosfere ovog nalazišta nipošto nije dobro sjela, pogotovo što se lokalna, susjedska i međunarodna rejverska svita, među kojom i slavni Richie Hawtin, u njemu okupljala pune 22 godine, na brojnim rejvovima u organizaciji ekipe Fetch The Vibe.

Međutim, sjajna rujanska vijest o odgodi aukcije sada je proširena konkretnim saznanjima kako će klub nastaviti biti stjecište svih ljubitelja elektronske muzike, iako u, naravno, pomalo drugačijem obliku od onog na koji smo bili navikli. Što je zapravo i logično s obzirom na vrijeme koje neumitno prolazi. Velikih događaja tijekom kojih Ambasada diše punim plućima održavat će se nešto manje, točnije pet godišnje, ali će zato mala dvorana vrhunski program nuditi svake subote. Vlasnici navode kako bi se otvaranje cijeloga kluba odrazilo na troškove, koji se trenutno, prema njihovoj procjeni, ipak ne mogu pokriti na tržištu.

Klupski će se prostor koristiti ne samo za glazbene evente, a svim tim različitim zbivanjima na raspolaganju će uz potpuno osvježen interijer biti i nanovo optimiziran razglas, kako bi se ne nužno prikladna akustike dvorane koja primarno nije bila namijenjena plesnoj muzici prilagodila potrebama partijanja.

Za sve daljnje pojedinosti oko kluba pratite njegovu Facebook stanicu, a za zagrijavanje prije najavljenog rođendanskog rejva pogledajte nastup Tale Of Us na pariškom aerodromu Charles de Gaulle. Ako s ponajboljim svjetskim DJ tandemom niste dovoljno upoznati, ovo je pet stvari koje o njemu morate znati.