Tražiš posao? Zaradi plaću putujući svijetom i pušeći marihuanu

Heavy-Hitters-Original_1200x630

Prijavi se, plaća iznosi 1200 dolara, a dobiva se i 500 dolara mjesečno za kupovinu proizvoda kompanije

Kalifornijska tvrtka Heavy Hitters, koja proizvodi punjenja i ulja za električne cigarete, objavila je oglas kojim traži zaposlenike kojima će opis posla sadržavati putovanja diljem svijeta i pušenje marihuane. Iza ne pretjerano atraktivne najave o zapošljavanju “20 ambasadora” tako zapravo stoji potencijalno pravi spektakl.

“Prijavite se da biste postali Heavy Hitters Original i dobili priliku da zaradite plaću za pušenje trave i sudjelovanje na najboljim događajima te da pomognete drugima da doznaju o Heavy Hittersu – najboljem okusu i najkvalitetnijem highu u Kaliforniji. Tražimo 20 najzanimljivijih, strastvenih i društvenih Heavy Hittersa”, stoji u oglasu na službenim stranicama kompanije.

Ambasadorima će plaća iznositi 1200 dolara mjesečno te će uz to svaki mjesec dobivati i 500 dolara za kupovinu proizvoda kompanije. Ne zvuči loše. Ako se slažete s nama i zaintrigirani ste za promjenu karijere, sve detalje o prijavi na natječaj, koji traje do 23. studenog, možete dobiti na službenoj stranici tvrtke.