Bradley Gunn Raver i Phutek izbacili techno traku “Love Life And Rave”

Bradley-Gunn-Raver_1_1200x630

Volite život i rejv!

Internetska senzacija, promotor životne pozitive i slavni klaber Bradley Gunn Raver objavio je svoju prvu techno traku “Love Life And Rave”, u suradnji s cijenjenim techno producentom Phutekom. Bradley je napisao tekst koji je dizajniran tako da respondira sa svim svjetskim rejverima te ga izveo sam, dok je Phutek zaslužan za glazbenu podlogu.

Bradley boluje od Aspergerova sindroma, ali je unatoč tome postao svjetski poznato lice partijanerske scene, slavno po svojem izrazito energičnom plesanju. Phuteka je odabrao za suradnika jer smatra kako njegov rad ima odgovarajući nivo energije nužan za predstavljanje poruke trake “Love Life And Rave”. Posljednjih sedam godina Phutekove su se trake redovito nalazile u repertoaru legendarnoga Carla Coxa, koji ga je na kraju potpisao i za svoju etiketu Intec Digital.

Ova tvrda techno traka koja jamči demoliranje svakoga plesnog podija na tržište je puštena 16. studenog. Volite život i rejv!

A treba li vas podsjetiti tko je to Bradley Gunn Raver, o dječaku s Aspergerovim sindromom koji je prerastao u rave zvijezdu smo već pisali.