Kim Kardashian izjavila: Pornić sam snimila pod utjecajem ecstasyja

Kim-Kardashian-Keeping-Up-with-the-Kardashians-Ecstasy_1200x630

Nakon objavljivanja snimke seksa njezina je slava eksplodirala do neslućenih razmjera

Starleta Kim Kardashian otkrila je kako je bila na ecstasyju kada je snimljena njezina slavna snimka seksa s bivšim dečkom Ray J-em. Priznala je to u razgovoru sa svojom jednako slavnom polusestrom Kendall Jenner i Scottom Disickom, bivšim dečkom isto tako popularne sestre Kourtney, u posljednjoj epizodi obiteljskog reality showa “Keeping Up With The Kardashians”.

Sve je započelo priznanjem kako je u svoj prvi brak, s Damonom Thomasom, ušla pod utjecajem ecstasyja: “Udala sam se na ecstasyju. Jednom sam uzela ecstasy i vjenčala sam se.” A onda je dodala: “Uzela sam ga još jednom i napravila sex tape!” Disickovu nevjericu da se sve odvilo baš pod takvim uvjetima razbila je tvrdnjom da “to ionako znaju svi” i osnažila: “Moja vilica se tresla cijelo vrijeme.”

Priču je obogatila sjećanjem na divlje dane na Ibizi u društvu Paris Hilton, a lako je moguće je da slična partijanerska iskustva na tom prekrasnome rejverskom otoku doživio i Kimin suprug Kanye West, kojega je David Morales nedavno prozvao da mu je ukrao bas liniju. Možda ju je čuo i zavolio pa pomislio posuditi baš na Ibizi.