Aphex Twin u prodaju pustio bodije za djecu, kišobrane i plišane medvjediće

Aphex-Twin_MERCH-2018_1200x630

Windowlicker, Come To Daddy, Donkey Rhubarb...

Vikend za nama označio je start prodaje nove linije merchandisea Aphex Twina, temeljene na njegovim često začudnim, ponekad morbidnim i uvijek fascinantnim videospotovima. Vremenski limitiranu ponudu čini osam komada, među kojima su i kišobran Windowlicker, dječji bodi Come To Daddy i igračka medvjedić Donkey Rhubarb.

Aphex-Twin_Donkey-Rhubarb-teddy-bear

Svi se ti divni predmeti mogu kupiti samo do petka 29. studenog, preko web stranice Bleep.com ili u novom Bleepovom pop-up dućanu u Londonu, dok će dio ponude biti nabavljiv i u tokijskom Harajukuu od početka prosinca. Međutim, neki su komadi ograničeni svega na jedan jedini primjerak tako da je vrlo izvjesno kako ste u ovom trenutku već ostali bez njih. Kako biste na vrijeme bili obaviješteni o sljedećim prodajnim akcijama ovog mercha, prijavite se OVDJE.

Aphex-Twin_Come-To-Daddy-baby-grow Aphex-Twin_Windowlicker-umbrella_1 Aphex-Twin_Windowlicker-umbrella_2 Aphex-Twin_Ventolin-anti-pollution-mask Aphex-Twin_T69-Collapse print_2 Aphex-Twin_T69-Collapse print_1 Aphex-Twin_On-beach-towel_1 Aphex-Twin_On-beach-towel_2 Aphex-Twin_CIRKLON3-[-Колхозная-mix-]-Hoody Aphex-Twin_MERCH-2018_1200

Nešto lakše nabavljivu kolekciju odjevnih proizvoda s motivima iz spotova Aphex Twina nedavno su na tržište izbacili autor spotova Chris Cunningham i brend Supreme.