Plesni hit ljeta Peggy Gou dobio četiri službena remiksa

Peggy-Gou_It-Makes-You-Forget-Itgehane_1200x630

"It Makes You Forget (Itgehane)" remiksirali su Jamal Moss, I:Cube i Jay Daniel

Traka “It Makes You Forget (Itgehane)” Korejke s berlinskom adresom Peggy Gou ove je godine radila kaos na plesnim podijima diljem svijeta, prometnuvši se u jedan od najvoljenijih plesnih hitova sezone. Originalno objavljena na Peggynom EP-ju “Once” ranije ove godine, pohvale je doživjela u brojnim medijima, a u svojim su je setovima vrtjeli svi od Black Madonne do Gillesa Petersona. Čak je nominirana i za nagradu Hottest Record Of 2018., koju će glasanjem dodijeliti slušatelji emisije Annie Mac na BBC Radiju 1.

Za one koji se još nisu zasitili ove trake, Peggy Gou je u remiksersku pomoć pozvala trojicu dragih prijatelja i cijenjenih kolega – Jamal Moss, I:Cube, Jay Daniel – i na etiketi Ninja Tune jučer (28. studenog) na download izbacila EP s četiri njezina remiksa. Limitirano white-label 12-inčno izdanje bit će nabavljivo u prosincu.

“Vrlo sam uzbuđena što ova trojica producenata reinterpretiraju ‘Itgehane’. Reakcija na ovu traku me zaista prekrasno iznenadila i velika je privilegija da na njoj sada rade izvođači koje zaista iznimno poštujem. Sviđa mi se kako se sve interpretacije razlikuju, a imati dva miksa I:Cubea je posebno zadovoljstvo jer sam već dulje njegova obožavateljica”, rekla je Peggy Gou.

1. “It Makes You Forget (Itgehane)” (Jamal Moss ChicagoPhonic Sound System Remix)

2. “It Makes You Forget (Itgehane)” (I:Cube Remix)

3. “It Makes You Forget (Itgehane)” (Jay Daniel Remix)

4. “It Makes You Forget (Itgehane)” (I:Cube Parallel Dub)