Mutant ručnog sata i sintesajzera “svira kao veliki”

Synthwatch-Audioweld_1_1200x630

Synthwatch se može spojiti skoro na svaki zvučni sistem

Ako ste tip otvorene osobe koja, kako se kaže, voli nositi srce na rukavu, a uz to vaše srce kuca u ritmu elektronike – što je očito istina čim sada čitate naš sajt! – svoju ljubav prema elektroničkoj muzici odsad zaista možete nositi na rukavu, tako da je svi vide. Odnosno, na zapešću, kako obećava Kickstarter kampanja iza ručnog sintesajzera Audioweld Synthwatch.

Naime, Synthwatch je prijenosni sintić s jednom oktavom tipaka na svome sučelju, a njegova je primarna funkcija momentalno sviranje koje možete i snimiti te kasnije doraditi dodavanjem efekata kroz aplikacije za iOS ili Android. Korišteni zajedno, ovaj ručni sat-sintesajzer i aplikacije omogućuju vam sekvenciranje i pohranjivanje muzike. Synthwatch se može spojiti skoro na svaki zvučni sistem, tako da ćete svoja remek-djela moći slušati i na poštenim zvučnicima.

Želite li pripomoći u stvaranju uvjeta za serijsku proizvodnju ovoga zanimljivog uređaja, to možete napraviti OVDJE.

Inače, ako želite da i vaše dijete, vašeg prijatelja ili od nekoga u rodbini upozna sve čari sintesajzera, kupite mu Blipblox Exploaration Audio Modul za djecu već od tri godine.