EXIT Dance Arena jača nego ikad, dolaze Carl Cox, Jeff Mills i Paul Kalkbrenner

Exit-Dance-Arena-2018_3_Marko-Edge-Obradovic_1200x630

Peggy Gou, Amelie Lens i Maceo Plex se također nalaze među već sad najavljena 22 izvođača

Nakon što je svoj povratak na legendarnu Dance Arenu prvi potvrdio veliki Carl Cox, neki od najtraženijih headlinera današnjice su u svoje kalendare upisali nastup na festivalu EXIT, koji se održava od 4. do 7. srpnja na Petrovaradiskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Sudeći po produkciji iz prethodnih godina, i obećanjima kako nas u sljedećim tjednima očekuju najave nastupa zvijezda iz najvišeg reda, očekuje nas najjače izdanje Dance Arene jer EXIT je ranije nego ikad najavio 22 izvođača.

Žanrovske granice će uz kralja Ibize brisati najveće zvijezde svjetske elektroničke scene; Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Peggy Gou, Maceo Plex, Boris Brejcha, Dax J, Monika Kruse, Adriatique i Johannes Brecht, ali i jaka domaća postava; Satori, Mladen Tomić i Siniša Tamamović, Ilija Djoković, RanchaTek, Miloš Vujović, Runy, Coeus, Lawrence Klein i Forniva.

Trenutno je u prodaji ograničeni kontingent kompleta EXIT ulaznica po cijeni od 445 kn, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 220 kn za parter i 299 kn za FAN PIT, dok je cijena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. srpnja 799 kn. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem www.exitfest.org.