Anja Schneider, Route 94 i Flashmob na festivalu OFFTIME u Zagrebu

Anja-Schneider_1_1200x630_credit-Patrice-Brylla

OFFTIME, glazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun. Festivalu je cilj da vas, uz odličnu hranu i glazbu, oslobodi od pritiska i stresa svakodnevice,  i udalji od računala. Organizatori će nastojati objediniti različite glazbene žanrove i aktivnosti te postići svojevrsni sudar subkultura, kako bi se kreirala otvorena i slobodna atmosfera.

“Zadnjih nekoliko godina primjećujem kako su svi moji prijatelji toliko zauzeti da nemaju vremena stati i predahnuti. Želeći dostići visoko postavljene ciljeve se uništavaju. Naravno, puno raditi i dostizati visoko postavljene ciljeve je odlično, ali treba biti svjestan da ih teže postižemo ako smo umorni tijelom i umom. Kad se isključiš, treba ti manje vremena da se oporaviš i vratiš obavezama jači nego ikad.

Iz tog razloga sam pokrenuo projekt festival OFFTIME. Želim podsjetiti ljude da je isključivanje važno. OFFTIME se odnosi na pružanje prilike za punjenje energije i resetiranje, ali uz odličan sadržaj u vidu raznolike ali primjerene glazbe, zdrave hrane i pića te niz opuštajućih aktivnosti.” – objasnio je inicijator Mario Benić.

Line-up čine Ana Antonova, Aney F, Anja Schneider, Breach, Doris Fatur, El Commando, Flashmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe, Route 94, Secret Cinema i Volster, a točan raspored nastupa provjerite OVDJE.

Flashmob_OFFTIME-2019

Early bird festivalske i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 eura, odnosno 13 eura, možete kupiti na službenoj stranici festivala OVDJE, a regularne jednodnevne ulaznice po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Entria.