Gozo – najintimniji festivalski otok Mediterana!

Na hrvatskoj obali već počinje gužva s festivalima, a mi smo otkrili još jednu zanimljivu destinaciju, nedaleko od nas, s vrlo posebnom pričom i još boljim lineupom.

Calypso, grčka nimfa, vas dočekuje u svojem domu – malom malteškom otočiću na jugu Mediterana i pruža vam jedinstveno iskustvo odmora, glazbe, plesa, zdravog načina života, uz more, sunce i pijesak.

Ramala Bay Gozo 2 (1)

Na otoku Gozo svoje mjesto pod suncem pronašao je Sunscape festival, koji uz uobičajenu ponudu glazbe i plesa, nudi i tematski uređene festivalske lokacije poput ekološki osvještene zone, arts & crafts, holističke zone, te dio s etničkom hranom, radionice zdravog življenja uz prirodu, zonu za sportove na plaži i mnoge druge.

Tijekom 3 dana i noći, 3.- 5.7., Sunscape će vam pružiti šansu da čujete selekcije poznatih DJ imena svjetske techno i house scene. Nama su za oko zapeli Shpongle, Goldfish, M.A.N.D.Y., DJ T. – o kojem smo nedavno pisali, LTJ Bukem, Cygna i još mnogi drugi.

Soundscape Festival Flayer

Soundscape Festival
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM | WEB

Ovaj festivalski gateaway će vas obogatiti romanskom poviješću i dati vam dašak glamura, jer tko ne bi uživao na otoku gdje su Brad Pitt i Angelina proveli svoj medeni mjesec. A ne zaboravimo i na uzdahe vaših prijatelja na Instagramu kad objavite selfie s jednom od najfotografiranijih prirodnih pojava u pozadini.

Ako vam ovo ljeto neće biti dovoljno hopsati po našim festivalskim otocima, skoknite i do Malte. Zašto ne?! Ljeto je ionako stvoreno za avanture 🙂

Gozo 3

Kempinski Private Residences San Lawrenz Gozo

Gozo 01


Lana Flander