LoveFest – festival ljubavi i glazbe u svom najvećem izdanju do sada

Prije devet godina, ono što je krenulo kao mali festival, naraslo je do impresivne festivalčine i doguralo do titule deset najboljih festivala u Europi. Ove godine u Vrnjačkoj Banji u Srbiji sprema se najveći tulum do sada s gomilom izvođača i live i DJa na čak tri pozornice. Pronjuškali smo o čemu se radi i podijelili s vama.

Vrnjačka Banja, najveće toplice u Srbiji, oko 200km od Beograda lokacija je sad već tradicionalnog LoveFesta koji ove godine obara rekorde posjećenosti prvenstveno zahvaljujući dobro složenom line upu koji kombinira nastupe uživo sa setovima svjetski poznatih DJa.

Lovefest -min

Festival se rasporedio na tri dana, od 6. do 8.8, a od naših domaćih snaga nastupit će Elemental, Hladno pivo i Pytzek b2b Mislav. Glavni DJ headlineri su Dubfire, Fedde le Grand, Âme, Juan Atkins, Booka Shade, James Zabiela, a ostatak line upa po danima i stagevima pogledajte na kraju.

Inače, LoveFest se održava na tri velika stagea – Energy, Fire i Live, a organizatori najavljuju da će Fire stage biti najveći do sada što zvuči više nego obećavajuće.

Organizatori se isto tako mogu pohvaliti sa skoro pa rasprodanim kapacitetima za smještaj, pa ako kanite ići na LoveFest što prije to bolje rezervirajte mjesto za spavanje, jer nešto malo mjesta je ostalo u festivalskom kampu i nekim hotelima. Naime, najavljeno je preko 60.000 posjetilaca tokom tri večeri, a gosti dolaze čak iz Australije i Havaja.

Kao što vidite radi se o vrlo zahtjevnom projektu, ali zahvaljujući odličnoj organizaciji, iznimnoj lokaciji, dobrim promo aktivnostima i podršci sponzora (glavni sponzor je Heineken) ovaj festival se svake godine vraća sve jači i jači.

Stoga, ako niste morski tip i ne privlači vas mnoštvo festivala uzduž i poprijeko naše obale i otoka navratite u Vrnjačku Banju i stopite se s gomilom iz cijelog svijeta. Dobar provod je zagarantiran.

Cijena karte za tri dana je samo 27€ do 3.8., a nakon toga 32€a i može se kupiti ovdje.

LoveFest
FACEBOOK | WEB

Lovefest -lineup -min