Apgrade ažuriran, dolazi Loco Dice

Danas počinje odličan Apgrade festival, serijal tuluma koji kako sada stvari stoje završava nastupom Loco Dicea.

Loco Dice dolazi u Beograd na Apgrade povodom promocije svojeg novog albuma (koji smo predstavili OVDJE ) pod nazivom “Underground Sound Suicide”. S istog albuma skinut je i single “Get Comfy”, koji je podigao veliku prašinu na ne baš pozitivan način. Nastup će se dogoditi 18.9. u beogradskoj hali “Depo“, te će taj tulum možda biti i posljednji od četiri najavljena u sklopu ovog koncepta.

O Loco Diceu se već sve zna, a o albumu kažu da, osim par “hip hop susreće techno” traka, obiluje pravim house i techno zvukom na koji smo već od njega i navikli. Neki od suradnika su Miss KittinGuti (vrtio, kao i Dice upravo na Sonusu, više pogledajte OVDJE) i začudno Neneh Cherry, čiji je novi album producirao Kieran Hebden aka Four Tet. Mali je svijet.

Uz Dicea dolazi i Caleb Calloway, up and coming DJ i producent iz New Yorka, a društvo će mu praviti beograđanin Alexandar Ivković, ponosni vlasnik dva izdanja na moćnom Desolat labelu, kojeg je Dice i osnovao. Domaćin večeri je iskusni igrač – Vlada Janjić. Poslušajte Ivkovićev mix za Desolat..

Ukoliko želite saznati više o Apgradeu, danas, 21.8. vas čeka Mathew Jonson, a pisali smo već o posebnom programu unutar Apgradea na Kalemegdanu. Ostgut Ton showcase 5.9. – OVDJE i genijalna Hawtinova večer, 4.9. – OVDJE, pa bacite oko. Doduše postoji naznaka na flyeru da će biti i još novih datuma, svakako pratite što se događa. Moglo bi biti vrlo zanimljivo.

Apgrade

Apgrade
FACEBOOK | WEB

Loco Dice
FACEBOOK | WEB | SOUNDCLOUD

Apgrade with Loco Dice
FACEBOOK EVENT

Apgrade With Loco Dice