Agoria startao novu etiketu Sapiens i poklanja traku s prvog izdanja!

Novi imprint ima prilično zanimljivu politiku izdavanja, a sudeći po najvnom materijalu, radi se pravom osvježenju na sceni.

Veteran Agoria na sceni je već gotovo dva desetljeća, a smatra se jednim od najznačajnijih francuskih autora uz Laurenta Garniera. Njegov pomalo avangardni, ali uvijek melodični pristup detroitskom techno stilu uvijek zrači svježinom, kao što znaju svi klaberi koji su imali priliku plesati na bezvremenske trake sa serije EP-a za Pias Recordings ili s čuvenog albuma “Blossoms”. S godinama, njegov je stil postao sve rafiniraniji, čemu se posebno može svjedočiti na svježem materijalu koji plasira kao prvo izdanje na svojoj novoj etiketi Sapiens.

Prvo izdanje na etiketi će biti njegov EP znakovitog imena “Up All Night”, gdje se će se uz dvije autorske verzije naslovne trake naći i remiks koji potpisuje Eagles & Butterflies, te dva edita koje je riješio Gerd Janson. Kao poklon svojim fanovima Agoria je namijenio upravo Jansonov dub remix, koji stapa prozračne melodije originala s rafiniranim i brižljivo ispoliranim industrial elementima za potpuni užitak. Traku možete besplatno skinuti OVDJE, dok cjelokupno izdanje možete riješiti OVDJE.

Inače, Sapiens nosi i posebnu etiku izdavanja. Na etiketi će se tako naći “politički govori, radio hitovi, trake za plesni podij, kognitivna muzika i nježni kompjuterski virusi.” Uz otvoren pogled prema umjetnosti, suradnici etikete će biti muzičari, ali i vizualni umjetnici, režiseri, dizajneri zvuka, pa i šamani. Ovaj ekscentričan koktel utjecaja bi mogao uroditi doista živopisnim i neočekivanim plodovima!

Osim što se bavi produkcijom i izdavaštvom, Agoria je poznat po svojim moćnim nastupima, a imate ga priliku uhvatiti 16.12. na Apgrade večeri u beogradskom Magacin Depou. Više podataka o ovom gogađaju možete saznati OVDJE.