Ilija Rudman na Defected Records “Most Rated 2017” kompilaciji

Još od 1998. Defected udara standarde house produkcije, kako u Velikoj Britaniji, tako i u ostatku svijeta. Na njihovom sus e rosteru našla imena kao što su Roger Sanchez, Dennis Ferrer, Bob Sinclair, Inner City, Louie Vega, Shapeshifters, Kings Of Tomorrow i drugi asevi ovog zvuka. Osim na području izdavaštva, Defected je velik utjecaj na scenu ostavio eventima koje organizira diljem svijeta, rezidencijom u klubu Pacha na Ibizi, a jedna od njihovih podružnica je i Defected Croatia, festival koji se od proteklog ljeta odvija na plaži u Tisnom!

Idena od njihovih ključnih institucija je serija kompilacija “Most Rated”, pomoću koje definiraju nadolazeće struje house zvuka, a njome udaraju nove trendove za godinu koja nadolazi. Upravo je izašlo “Most Rated 2017” izdanje, na kojem se nalaze imena kao što su Bicep, Claptone, Disclosure, Kolektiv Turmstrasse, Duke Dumont i drugi velikani, ali i neki svježi igrači čiji će stil izgraditi nove forme žanra. Bacite uho na njihova predskazanja:

DENNIS FERRER FEAT. SAGINE – “BUBBLETOP” (DF’S BUBBLE WRAPPED MIX)

BLAZE – “LOVELEE DAE” (BICEP REMIX)

DUKE DUMONT – “BE HERE”

ANABEL ENGLUND – “LONDON HEADACHE”

FLOORPLAN – “THE HEAVENS & THE EARTH”

“Most Rated 2017” možete nabaviti na trostrukom CD-u za svega 10 funti OVDJE, a kao prošireni digitalni download za 18,60€ OVDJE – na linkovima možete provjeriti puni tracklist za obje varijante! CD izdanje sadrži 35 traka, dok digitalno izdanje sadrži ukupno 50, od čega su tri trake ustvari dugi miksevi. Na njemu smo pronašli i jednu zanimljivost – remiks trake “Take Some Time Out” Arnolda Jarvisa, koji potpisuje Ilija Rudman, a dolazi ekskluzivno uz download! Radi se o deep house klasiku iz 1987-e, koji je nedavno doživio i reizdanje na legendarnoj njujorškoj etiketi Fourth Floor i to upravo s ovim sjajnim Ilijinim remiksom. Ukoliko biste preferirali taj vinil, možete ga nabaviti OVDJE, po cijeni od 10€.

ARNOLD JARVIS – “TAKE SOME TIME OUT” (ILIJA RUDMAN RECONSTRUCTION MIX)

Zvuk koji predstavlja kompilacija imat ćete priliku iskusiti uživo na drugom Defected Croatia festivalu koji će se održati od 10. do 15.8. 2017. na plaži u Tisnom. Više detalja o tome saznajte OVDJE.