Novi festival na jadranskoj obali, Labyrinth Open dolazi u Omiš

Popularna nizozemsko-belgijska promotorska agencija Labyrinth Promotions sprema prilično zanimljivu akciju u okviru kampa Galeb!

Dom ove agencije je klub Labyrinth u belgijskom Antwerpu, a u istoj državi organiziraju festival Extrema, čuven po briljantnim line-upovima. Idućeg ljeta kreću s festivalom Labyrinth Open na obali Jadrana, točnije u dalmatinskom gradu Omišu. Ovaj novi festival će se održati od 8. do 11.7. 2017. i ugostiti glazbene entuzijaste i ljubitelje pješčanih plaža u sklopu kampa Galeb. Ponuda će uključivati: boat partyje, luksuzni smještaj, kampiranje, nastupe DJ-a i live-actova, radionice, kvalitetnu hranu, puno sunca i blizinu aerodroma, koji je u Splitu, udaljen jedva sat vremena vožnje.

Premda line-up zasad nije poznat, osnivač festivala Ugur Akkus je naglasio da će žanrovski obuhvaćati house, techno i sve između toga! Znajući da njegova promotorska kuća bukira imena kao što su Solomun, Pan Pot, Seth Troxler, Black Coffee ili Kobosil, nema sumnje da će popis izvođača biti sjajan. Ukoliko ste odvažni, posjetite službenu stranicu festivala i registrirajte se kako biste bili obavješteni na vrijeme za nabavku Early Bird ulaznica, a pritom upadate i u izvlačenje na kojem možete dobiti besplatan glamping (luksuzni kamping) i druge pogodnosti. Prijavu riješite OVDJE.