Goulash Disko festival u 5 sati završio kompletan crowdfunding! Najavljeni tulumi u Ljubljani, Osijeku i Zagrebu

Još stignete ubosti svoju Early bird ulaznicu.

Prvi domaći festival koji se financira crowdfundingom Goulash Disko dosegao je još jednu pobjedu i dokazao kako iskrena ljubav fanova prema glazbi nadilazi sve financijske barijere. Veliki biznisi guraju velike festivale s hrpom skupih atrakcija i mainstream izvođača, ali vam ništa ne garantira da ćete se tamo doista dobro provesti. S druge strane, ako volite žanrove kao što su global bass, gypsydelic, cumbiamuffin ili ethno house, ova će vas nadrealna i magična ceremonija u Komiži na otoku Visu zasigurno osvojiti. Ukoliko sumnjate u to, uvjerit će vas prošlogodišnji aftermovie!

Jedan od ključnih dokaza koliko Goulash znači svojim fanovima je činjenica da je u prvih sat vremena otkako je lansirao crowdfunding kampanju dosegao prvih 14000€, ubrzo zatim je dostigao i traženi cilj od 20000€, a sve bez najave i jednog jedinog izvođača! Srećom, još imate šanse doći do svojih Early Bird ulaznica (trenutno je u opticaju serija po cijeni od 90€, nakon čega ostaju još dvije serije, ali i “combo” ponuda za petero ljudi po cijeni od 400€. Svoju ulaznicu osigurajte OVDJE! Festival će se održati od 12. do 17. 9. i ove godine u Komiži, a možete davati prijedloge za lineup – mi vam svakako preporučujemo naše znance kao što su Timboletti i Al Lindrum.

Za zagrijavanje, Goulash ekipa sprema četiri launch partija! Prvi će se održati 24.3. u ljubljanskoj Koncertnoj dvorani ROG – nastupaju Nesesari Kakalulu (afrobeat), Waggles (funky global bass) i Sikada (ethno house) a cijena ulaznice je 5€. Slijedeće se izdanje održava 25.3. na zagrebačkom brodu Brazil – nastupaju Suši Sa Šaranom / SŠSŠ (drum&bass/dub live fuzija), Waggles i Sikada, a cijena ulaznice je 30kn. Zatim, 14.4. ekipa seli u Mađarsku, pa u gradu Pecs nastupaju SŠSŠ, DJ Venom i DJ Iva. Napokon, 15.5. Goulash dolazi u osječki alternativni klub EPIC, gdje uživo sviraju SŠSŠ, a vrte DJ Venom, DJ Max RevoltDJ UMBO i DJ Iva. Cijena ulaznice je 30kn.

Na svim launch partijima, imat ćete priliku nabaviti festivalske ulaznice po Early Bird cijenama. Iskoristite priliku i proslavite dolazak proljeća uz vruće Goulash ritmove!