Agoria, Âme, Floorplan i Magda kompletirali dosad najveći line-up Sonus Festivala!

Moćan popis imena za jubilarno, peto izdanje popularnog festivala na Zrću.

Kao što je bilo i očekivano, Sonus Festival će ove godine pošteno protresti Zrćem obilnom porcijom najtraženijih izvođača svjetske scene, ali i sjajnim odabirom domaćih talenata! Već u prvoj fazi lineup je bio izrazito jak, u drugoj se još solidno podebljao, zatim je sklopio pakt s Movement Festivalom, a upravo je zaključio ovogodišnju ponudu.

Među novim imenima nalaze se francuski virtuoz Agoria, svima omiljeni tandem Âme, britanski techno tandem Dense & Pika, veliki detroitski inovator Robert Hood i njegova kćer Lyric kao projekt Floorplan, beogradsko-kazahstanski house emotivac Guti, slovenski deep/tech masjtor Ian F., švicarska electro/techno umjetnica s detroitskim pedigreom Magda, Mimi iz zagrebačkog eklektičnog underground kolektiva Ekstrakt, jedan od ključnih predstavnika rumunjskog zvuka Raresh, mladi tech house talent Steffen Deux, čuveni slovenski veteran Valentino Kanzyani, te Ivan Komlinović – jedan od ključnih pionira hrvatske scene, koji ovaj put nastupa uživo na mašinama!

Peto izdanje Sonus Festivala održat će se 20.-24.8.2017. na dobro poznatoj lokaciji: plaža Zrće u Novalji na Pagu! Ulaznice po cijenama od 179€ za redovnu i 249€ za VIP varijantu možete kupiti OVDJE, a imate priliku proći i besplatno. Naime, Sonus je objavio nagradnu igru koja traje do petka u 18h, a dijele 4 VIP ulaznice. Kako do njih, saznajte OVDJE.

Sonus-Festival-2017_line-up