Art Of Tones dostavlja Klubikon Podcast uoči nastupa na Voi’Sa festivalu

Ludovic Llorca predstavit će svoj plesni i deep house projekt na Red Bull Music boat partyju, te na plaži Acapulco u Supetru na otoku Braču

Brački Voi’Sa Festival najavljuje svoje 9. izdanje u trajanju od 2. do 4. kolovoza, na kojem će ove godine nastupiti velika imena domaće i inozemne scene kao što su Jestofunk feat. Cece Rogers, Llorca aka Art of Tones, Pips, Chips & Videoclips i Letu Štuke, a koja će zasigurno i ove sezone podignuti temperaturu na supetarskoj plaži Acapulco!

Voi'Sa-2018_Llorca

Headliner prvog dana ovogodišnjeg Voi’Sa Festivala, u četvrtak 2. kolovoza, legendarni je Francuz Ludovic Llorca, vlasnik kultnih albuma 90-ih i 00-ih, koji će osim svog organskog zvuka publici predstaviti i svoj plesni te deep house projekt Art Of Tones, a kako zvuči poslušajte u miksu koji je uoči nastupa ekskluzivno snimio za Klubikon Podcast.

Llorca će prvog dana festivala nastupiti čak dvaput; na ekskluzivnom Red Bull Music boat partyju za prijatelje koji kreće iz Splita prema Supetru i zalasku sunca, a kasnije navečer i na samoj plaži Acapulco, gdje će mu se pridružiti Jan Kinčl & Regis Kattie live act, te miljenik domaće publike Eddy Ramich.

Broj ulaznica za Red Bull Music presents boat party je ograničen, a još ih možete ugrabiti OVDJE po cijeni od 165 kuna.

Jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice za Voi’Sa festival po cijenama od 70, 120 i 160 kuna možete kupiti u Turističkoj zajednici Grada Supetra, konobi Ma:Toni u Splitu, te na svim prodajnim mjestima Adriaticketa ili putem web stranice OVDJE.

Voi'Sa18_poster