Pet taktika za žene da ih muškarci u klubu ostave na miru

Od laganja do vrištanja - novinarka ocjenjuje efikasnost različitih načina

Iako se u posljednjih godinu i pol zbog pandemije koronavirusa baš i nije previše izlazilo po klubovima, jedna scena je poznata svakoj ženi – čim se malo opusti i počne zabavljati, eto se nakači neki frajer, koji joj na sve načine pokušava dokazati kako je prava premija za nju. Viceova novinarka Nicole Garcia Merida je godine objavila popis svojih načina za odbijanje nasrtljivih likova, kao i onih optimističnih koje, čini se, nikakvo odbijanje ne može obeshrabriti.

LICE

Taktika je to koju joj je bilo teško koristiti jer su svi koji su joj prišli to učinili tako da su joj odmah vidjeli lice, ali kad je jedan od njih to napravio s leđa, zgrčila je svoje lice i vrat toliko jako i nije ništa govorila sve dok je on minutama pokušavao uspostaviti konverzaciju.

efikasnost: 6/10

PREHLADA

Kratko i jasno, pretpostavljajući kako se nitko ne želi ljubiti s osobom u čijim se ustima nalaz kakvi bacili, čim joj je za šankom prišao neki lik i pokušao je zašprehati, ona se glasno nakašljala. Na njegovo pitanje je li dobro, odgovorila je da se u posljednje vrijeme jako bolesna. On se samo okrenuo i otišao.

efikasnost: 8/10

VRISAK

Kaže da joj je ovo najdraža taktika – čim joj se neki muškarac prilijepio za uho, ona je glasno vrisnula. Vrlo ju je agresivno upitao u čemu je njen problem, na što je ona samo nastavila vrištati, a on se ubrzo udaljio.

efikasnost: 10/10

OSOBNA PITANJA

Iako su je upozorili da bi dečki jednostavno mogli lagati, Nicole je vrlo brzo razgovor prebacivala na ozbiljna pitanja o obitelji i budućnosti, nadajući se da će ih tako odbiti. Priznaje da nije upalilo jer su mnogi od njih iskoristili priliku i počeli pričati nadugo i naširoko.

efikasnost: 2/10

DEČKO

Nažalost, još uvijek najkonkretniji način je spominjanje dečka, postojao on ili ne. Čim bi zainteresiranom frajeru rekla da je u vezi, on bi se odmah pokupio.

efikasnost: 9/10