Brazilska pjevačica hospitalizirana jer nije htjela prdnuti pred dečkom

Ne želeći se osramotiti i ne ispasti dama, Pocah je riskirala svoje zdravlje

Brazilska pjevačica Viviane de Queiroz Pereira, poznatija kao Pocah, u nedavnom je Instagram storyju pred svojih 15,7 milijuna pratitelja priznala nešto čega bi se mnogi sramili, ali je shvatila da ljude treba upozoriti na opasnosti trpljenja plinova koje osjete da moraju pustiti. Naime, 27-godišnja pop zvijezda bila je hospitalizirana zbog nakupljanja plinova u crijevima, koje je izazvala njezina nevoljkost da, a nemojmo se praviti fini, prdne pred svojim dečkom kad joj dođe potreba.

Stoga bi trpjela i po nekoliko sati, a iako su je neki TikTok savjetnici uvjeravali kako ignoriranjem osjećaja neugode može sve izdržati, bolovi koje je počela osjećati bili su toliko nesnosni da je morala potražiti medicinsku pomoć. Liječnici su njezino stanje uspješno sanirali, a Pocah je shvatila da se bonton nekad može ispriječiti onome ipak važnijem – zdravlju!

“Sad sam u redu. Cure, nemojte se sramiti prdnuti pred svojim čovjekom. Jer ono što je zapravo neugodno je buđenje vašeg dečka usred noći jer od bolova nikako ne možete spavati i hitno morate u bolnicu, gdje ćete doznati da vam je dijagnoza ‘zadržavanje prdaca’. Odsad ih rokam, i dobro se osjećam”, izjavila je Pocah.

Samo rokajte.