Ricardo Villalobos u klubu Berghain – zaboravljena snimka iz 2009.

Intrigantan dokumentarac iz doba kad još sve nije bilo prenapuhano kao danas.

U zadnjih su par godina svi poludjeli za modularnim sintevima, a ovdje možete čuti kako se Ricardo Villalobos njima igrao još 2009. godine! Naravno, nije to sve, dokumentarac “24h Berlin – A Day in the Life” sadrži još hrpu zanimljivosti o ovom nepredvidljivom umjetniku, uključujući detalje o njegovom studiju i načinu rada, ali i snimke s mjesta gdje nitko prije ni kasnije kamerom nije kročio!

Radi se o Villalobosovom setu u Panorama Baru kultnog berlinskog kluba Berghain, gdje je svako snimanje najstrože zabranjeno! Ovaj neusporedivi dokument možete pronaći na 11 minuta i 30 sekundi, te uhvatiti djelić atmosfere na prestižnom podiju. Ukoliko još niste imali prilike ući, ovaj bi vam filmić mogao dočarati otprilike kako to izgleda jer se u zadnjih 8 godina nije pretjerano promijenilo, a ukoliko ste već bili, neće škoditi da si malo podgrijete uspomene.

Nakon što uhvatite komadić atmosfere, na 27 minuta i 17 sekundi započinje intervju s ovim omiljenim manijakom minimal scene. Nažalost, intervju je na njemačkom i nema titlova, pa će informacije biti dostupne samo nekima od vas. Ukoliko ne razumijete jezik, pronađite nekoga da vam prevede!